Kesä

Kesä

Valkeaa vappua

Vappuaattona, 30.4.2017

Kevään juhlan aattona maisema on kaikkea muuta kuin keväinen.  Yön aikana oli pihamaa taas kerran peittynyt paksuun lumivaippaan.  Piti hakea kaupasta vielä pikkulinnuille evästä, että pärjäisivät paremmin lumen keskellä. Räksätkin näyttivät saapuneen iloksemme.

Minä otin varaslähdön juhlintaan jo lauantaina. Kävimme kahden hyvän ystävän kanssa Jyväskylän kaupuginteatterissa katsomassa nauruhermoja kutkuttava näytös "Diivat".  Miehet naisten hepenissä ja korkokengissä sipsuttelemassa jaksaa aina naurattaa.  Esityksen jälkeen kävimme syömässä ja turisemassa kuulumiset. Kippistelimme kuohuvilla  ystävän maisteripapereille. Hieno saavutus työn ohessa opiskelusta. Ja varsinkin näillä ikävuosilla.

Muuten ollaan vietetty tätä vappuaattoa miehen kanssa kahden kotosalla. Pieni vappuajelu tehtiin pariin naapurikuntaa, mökkeröiselläkin poikettiin.  Illan suussa paistelin pikkulettuja pinot, niitä juuri napsittiin kahvin kera.

Hauskaa vappua!
10 kommenttia:

 1. Eihän tämä ihan keväältä tunnu, joten pitää onkia ilot muualta. Mutta sitä sulaa maata odotellessa hauskat Vaput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tita😃 Tänään pitäisi olla aurinkoa näkyvissä ja lämmintäkin luvattu 10 astetta. Saas nähä.

   Poista
 2. Hyvää vappua myös sinulle. Meillä paistaa nyt aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli☺ Samoin täällä keskisessä Suomessa aurinko paistelee, mutta kolea tuuli on edelleen.

   Poista
 3. Minäkin lisäsin linnuille ruokaa, vaikka tarkoitus oli lopettaa ruokinta tältä keväältä.
  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, lintuja pyrähteli eilen lumisessa maisemassa edestakaisin ruokaa etsien. Mukava niitä on seurata, mutta muuttolintuja käy sääliksi. Räkättirastaat ja mustarastaat kaivelevat pensaiden juurella matojen toivossa, mutta maa on jäässä vielä.

   Poista
 4. Toivottavasti teilläkin on kohta lumet sulaneet ja pääset paremman toukokuun viettoon. Aurinkoa kevääseen, toivon!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sini, kyllä eilisen ja tämän päivän aikana lumi on saanut kyytiä kevätauringolta! Työmaata piisaa, pikku hiljaa edetään kevättöiden kanssa. Niin, ja uuttakin tietysti pitää jo suunnitella...Niinkuin tiedät:)

   Poista