Kesä

Kesä

Vähän väriä


Keskiviikkona, 31.5.2017

Kyllä voikin olla kesän alku nihkeää! Eipä paljon kasvit kasva kylmässä ja kuivassa. Pikkaisen sateli viime yönä, mutta edelleen on koleaa ja lähellä pakkaslukemia käydään öisin. Sunnuntaina tuli käytyä Jyväskylässä puutarhakaupoilla ja ostettua kesäkukkia.  Niitä on nyt kärrätty yöksi varastoon tai kääritty harson sisään.

Jokunen tulppaani on kukassa, kevätvuohenjuuri loistaa keltaisena väriläikkänä, lemmikit ovat levinneet vähän kaikkialle ja narsissit kukkivat hulluina peräti yhdellä kukalla.  Mikähän siinäkin on, etten saa narsisseja kukkimaan. Enää en niitä kyllä edes istuta.

Jos ei muu kasva, niin nurmikko ainakin. Ja voikukat ja vuohenputket.  Viikonloppuna on otettava hara kouraan ja alettava kitkemishommiin.  

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Toivotaan että kesäkuu olisi lämmin. :)

  VastaaPoista
 2. Suloiset lemmikit. Ilokseni huomsin myös omassa pihassani lemmikin ruusukkeita. Olen pöljäpää repinyt niitä aikaisemmin pois, mutta oppia ikä kaikki. Juu kylmää on ollut eikä vieläkään näy merkkejä isommasti lämpenemisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuska, alkuun minäkin kitkin lemmikkituppaita pois, mutta nyt olen antanut niiden olla. Katsoin tänään 15 vrk:n ennustetta, niin siellä näkyi jo pariakymmentä astetta, että jospa se siitä😃

   Poista
 3. Oikeaa väriterapiaa, upeat kuvat! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiiu😃 ensi viikolla sään lämmetessä aukeaa lisää eri värisiä tulppaaneja. Mukavaa viikonloppua myös sinulle😃

   Poista
 4. Lemmikit täyttävät minun puutarhani, joutavat pois vasta kun ovat kukintansa päättäneet, niin ihana on niiden sini! Sinulta löytyy oikea värien kirjo! Minullakin oli penkissä yksi ainoa narsissi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkku, minäkin kitken sitten, kun ovat kukkineet. On ne kyllä niin sieviä😃 nyt näyttäisi lämpenevän, niin lisää tulppaaneja avaa kukkansa. Minulle iski kesäflunssa, toivottavasti pääsen taas pian pihahommia jatkamaan.

   Poista