Huono päivä

Perjantaina, 25.3.2011

Toivotonta on tällaisen lyhyenlännän pulleroisen etsiä itselleen valmisvaatetta kaupoista. Se tuli taas eilen todistettua, kun kiertelin pari tuntia Jyväskylän keskustan vaatekaupoissa. Ei Halosella, ei Sokoksessa, ei Anttilassa, eikä ylipäätään missään ole enää tavallisia vaatteita tavalliselle kulkijalle. Hiki hatussa ramppasin vielä lankakauppaan aikeena ostaa sireenin lilaa mohairlankaa huivia varten, mutta eipä löytynyt mieluista väriä, ei. Olin niin pettynyt koko reissuun, että melkein itkua väänsin, kun jalat muusina autoon istahdin. Säästyipähän rahat. Kotonakin olin niin huonolla tuulella, että huomasin tiuskivani radiolle vastakommentteja. Mutta mikä auttaa, kun ketuttaa? No, suklaa tietysti!

Reissulaisilta tuli illalla tekstiviesti, että mukavasti on tähän asti mennyt. Pojat ovat uineet sekä meressä että altaassa oikein sydämensä kyllyydestä. Päivisin kuumaa, ja iltaisin ollut tuulista.

Tänään otin taas ompelukoneen esille, ja ompelin saunan pesuhuoneen ikkunoihin verhot. Olihan se jo aikakin, kahdeksan vuoden asumisen jälkeen.

Lisäksi sain villatakin valmiiksi, siitä tuli tosi kiva. Sellainen just mun näköinen. Kuvia saan laitettua vasta sitten, kun turisti kotiutuu kameran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti