Tästä se alkaa

Tiistaina 8.3.2011

Ihana, rauhallinen aamu. Kello oli miltei kahdeksan, kun vääntäydyin lämpöisestä petistä harmaaseen aamuun. Töissä iltavuoro, ja koululaiseni oli kaverilla yökylässä, joten sain kaikessa rauhassa lukea Keskisuomalaisen ja hörppiä sen kolme mukillista kahvia, mikä on meikäläisellä aamun normiannos. Kotivaatteet niskaan, ja hieman järjestely- ja siivoushommia. Poitsun huoneen ovelta teki mieli kääntyä takaisin, kaamea sekasotku. Kelkoin likaiset astiat kuitenkin keittiöön, nostelin puhtaat kuteet kaappiin, ja likaiset pyykkiin. Toisinaan innostuu teinimme itsekin siivoamaan, ja silloin se on sitten perinpohjaista. Vie ulos tuulettumaan kaiken, minkä irti saa, myös tietokoneen :)

 Ruoaksi laitoin miesväelle iltaa varten valmiiksi broileripastaa. Laitettuani itseni ns. kuosiin töihinlähtöä ajatellen, ennätin vielä istahtaa hetkeksi sohvannurkkaan neuleen kanssa. Olen tekemässä itselleni villatakkia, nyt sain aloitetuksi toisen etukappaleen. Puolisen tuntia kutimien seurassa, sitten pitikin jo rientää töihin. Työmatkaa on noin puolitoista kilometriä, minkä hyvällä kelillä mielelläni kävelen. Tänään kuitenkin sain kyydin omalta kyytimieheltäni, joka myös illalla nouti armaansa kotia. Olkoon se hänen huomionosoituksensa näin naistenpäivänä.

Kotona salkkarit ja sauna, niin ja muutama erä kortilla "paskahousua"  ukkelin kanssa. Useimmiten minä häviän, mutta nyt tuli tasapeli 1-1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti