Kakkaa ja kompostia

Lauantaina, 2.6.2012

Tälle viikolle on osunut parikin mukavaa puutarhajuttua. Maanantaina soitti lempilankoni minulle töihin, että kuistillasi odottaa 900 litraa tavaraa. Hoomoilasena ällistelin, mitä ihmettä? Selvisi, että hän oli tuonut rautakaupasta minulle Biolanin 900 litran kompostorin!  Oli hakenut heille itselleenkin ja muistanut minunkin halunneen samanlaista. Että voi olla mukavia ihmisia lähipiirisissä:)

Keskiviikkona tuli toinen erittäin mieluisa lasti pihalle: hevosenpaskaa peräkärrykuormallinen kipattiin etupihalle pressun päälle. Eikä ollut hinnan kiroissa, mutta ihan ilmaiseksikaan en suostunut ottamaan. Torstai-ilta menikin sitten lannan levityksessä, loput säästin jätesäkeissä myöhempää käyttöä varten.

Tänään ennättää tehdä rästiin jääneitä sisähommia, kun sataa kaatamalla ja tuulee kylmästi. Viileä ja sateinen keli on harmi lakkiaisiaan juhliville. Paikkakunnan kesämarkkinatkin kärsivät ostajakadosta, myyjiä oli kuitenkin ihan mukavasti.

Pollen parasta

2 kommenttia:

  1. Mekin pyörähdettiin markkinoilla, mutta aika pikaisesti - sen verran todella oli kammottava keli! (Kuopuksella pipo päässä ja hanskat kädessä ;-)

    Parempia lomasäitä toivottelen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Marjaana! Mä en vieläkään oikein ymmärrä, että alkoi loma:)

    VastaaPoista