Kanttausta

Keskiviikkona, 6.6.2012

Sopivasti ennätin kipaisemaan kesäkukkaostoksilla ennen sadetta. Kerran viikossa paikkakunnalla käyvä kukkamyyjä vaihtoi myyntipaikkansa torilta  uuden S-marketin pihalle, mikä taas on ihan meidän naapurissa. Harmittaa, kun niin myöhään olen lähtenyt liikkeelle kesäkukkaostoksille. Kesäkurpitsaa ei näytä olevan enää missään, eikä montaa muutakaan aikomaani kasvia. Miten ihmiset ovat olleet niin aikaisessa, vaikka on ollut pakkasöitäkin paljon? 

Kotipihalla on kanto saatu poistettua ja paikalla on mukavan tasainen maa. Suunnitelmat raksuttavat päänupissa. Heti kun löydän mitan jostain ja sade taukoaa, lähden paikan päälle tekemään merkintöjä. Jännittävää, onnistuukohan suunnitelmani?

Eilen oli oikein mukava työkeli. Pikkuhiljaa sain kantattua takapihan istutusalueet. Välillä istahdin ihastelemaan maisemia ja hörppäämään kahvia. Ja taas huomasin useamman kasvin tarvitsevan siirtoa paremmalle paikalle. Kuka niitä niin ajattelemattomasti istuttelee?

Naapurin kisu seurasi puuhiani


7 kommenttia:

 1. Ostin Kukka-Kankaalta eilen komeita kesäkurpitsantaimia - niitä jäi vielä pari ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no täytyypä sitten poiketa sielläkin. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Ihania kaarevia muotoja kukkapenkeissäsi! Tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Siistit kanttaukset ja silmälle miellyttäviä kaarevia kukkapenkkejä. Ai, sullakan joku ajattelemattomasti istuttelee kasveja outoihin paikkoihin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, Nettimartta. Varsinkin syksypuolella taimivaihdosta saatuja kasveja ei jaksa tarkkaan miettiä, niitä tulee tökittyä sinne, mihin mahtuu. Aika monen alun olenkin sitten keväällä kitkenyt rikkiksenä pois:)

  VastaaPoista