Kesälauantai

Lauantaina, 16.6.2012

Viikolla yllättäneet pikkuharmit ohi, ja vietetty ihana kesäinen päivä. Ensin nitkahti alkuviikolla selkä ja niska, kun nykäisin istutuskuopasta juurenpätkää. Ei meinannut suosiolla lähteä, vaan sitten lähtikin niin yllättäin ja pyytämättä, että nytkäys meni suoraan selkään. Pari päivää kävelin koukussa buranan avulla ja kun sain jonkun kiskomaan minut ylös sängystä:)

Toinen pienoinen takaisku tuli nurmikon kanssa. Kylvin takapihan nurmikolle sammalsyöppöä sen verran runsaalla kouralla, että nurmikkokin ruskettui monin paikoin. Toivon, että se siitä kesän mittaan kasvaisi ja vihertyisi uudestaan. Nyt on kamalan ruma.

Tänään sain vieraakseni erittäin hyvän ystäväni. Joimme kahvia kakun kera ja turisimme monen viikon asiat juurta jaksain, halki poikki ja pinoon. Tuliaisiksi sain upean vaaleanpunaisen atsalean, joka pääsi takakuistin pöydälle iloa antamaan. 

Ilta vietettiin miehen kanssa kahdestaan mökillä saunoen ja upeasta kesäillasta nauttien. Ja hyttyisiä ja mäkäräisiä huitoen:)

 

10 kommenttia:

 1. Selälle ja niskalle vointeja. Ja nurmikolle myös. Nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, Marjaana! Tultiin juuri mökiltä ja siideri aukesi kyllä aika näpsäkästi, hyvä kun sisälle pääsin:)

   Poista
 2. Kaunis atsalea varmaan hyvittää osan selkäkivuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän mieskin nauroi, että "ei näytä selkäsi olevan yhtään kipeä, kun pihalle menet mylläämään":)

   Poista
 3. Ja sinulla nuo valkoiset rautatuolit...ah! Yrttimaalle tuollaista Viherlandiassa haaveilin, mutta enpä hennonut ostaa. Toivottavasti nurmikko toipuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitanpuutarha, nämä mun tuolit ja pöytä ovat aitoa muovia. Ostin paikallisesta Tavarahallista 15 vuotta sitten. Nätit ovat edelleen:)

   Poista
 4. Pihahommat voi olla joskus vaarallisia! Mutta hyvä, ettei pahempaa sattunut. Ja nurmikkokin varmaan toipuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, pientähän tuollaiset tosiaan ovat, mutta mukavasti hankaloittaa vähän aikaa hommia. Nyt ei enää jälkeäkään särystä. Toivon totisesti, että nurmikko vihertyy, viime aikojen sateet varmasti auttavat asiassa:)

   Poista
 5. Kaunis atsalea.
  Hyttysiä on tänä kesänä aivan liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, samaa mieltä hyttysistä. Ei niitä hätyytä edes karkotteet kuin pienen hetken, tai hyttyssavut. Mökillä varsinkin on yhtä tuskaa yrittää ulkona jotakin touhuta...

   Poista