Väriä elämässä ja tunnustusta

Perjantaina, 9.8.2013

Vettä on tulla lotistanut koko viime yön ja vielä päivälläkin, muttei onneksi tullut niitä varoiteltuja kovia ukkosmyrskyjä. Sen verran oli illalla pilvipoutaista, että tein kamerkierroksen pihalla. Kohta kun kaikki ovat kukkineet ja ränsistyneet, on mukava selata keäsn muistoja kuvina. Värikylläistä on etupihalla nyt kun kallionauhuksetkin ovat täydessä kukassa. Leimut hehkuvat punaisen eri sävyissä, ruusut loistavat syvänsametin punaisina ja oranssien nauhusten seassa jokunen sininen kärhökin. Näitä näkymiä jaksan tuijotella ikkunastakin.Sain sateisen päivän piristykseksi ihanan tunnustuksen Emilieltä Hurahtanut-blogista, sydämelliset kiitokset ja kumarrukset! Tässä sen säännöt:Kopioi post it- lappu ja liitä se blogiisi. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi. Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla.
Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäinLempiblogeja on useitakin, Yritin nyt valkata sellaisia lemppareita, jotka eivät vielä olisi tätä saaneet. Olkaapa hyvät ja ottakaa tunnustus vastaan:
8 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta! Minullakin on noita ensimmäisessä kuvassasi näkyviä liljoja! Muistatko niiden nimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mama:) Ne on ihan tavallisia maatiassorttia olevia tiikerililjoja.

   Poista
 2. Kappas vain, kiitoksia lapusta ! Päivän piristys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Mun kone toimii tänään ekstra hitaasti ja jöksähteleekin välillä, niin olipa hyvä kun huomasit tunnustuksen, en ehtinyt siitä vielä ilmoitella:)

   Poista
 3. Kiitos kaunis tunnustuksesta =) Ja mitä leimujen loistoa täällä onkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, jori:) Leimut on niin ihania, ihan mun lemppareita!

   Poista
 4. Kiva kun löysit ihania blogeja joille tunnustuksen jaoit :)
  Kaunis on vielä pihasi, ei ole sateet katkoneet vielä kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilie, ihania blogeja olisi vaikka kuinka paljon, on aika vaikea aina päättää, kenelle niitä antaisi:) Ei tosiaan kovin pahasti ole sateet kiusanneet kasvustoja, vaikka välillä on tullut kunnon kuurojakin.

   Poista