Herra 18 v

Maanantaina, 9.12.2013

Tänään koitti jälkikasvumme hartaasti odottama päivä, kun saavutti maagisen 18-vuoden iän. On sitä odotettu ja tuskailtu, kun kaikki muut kaverinsa ovat päässeet baariin, saaneet ostaa itse kaljansa ja tupakkinsa, ajokortista nyt puhumattakaan...

Viikonloppu menikin sitten ihan juhlien merkeissä. Ensin siivoilua ja leipomista, sitten lauantaina ja sunnuntaina kakkukahvittelua sukulaisten ja ystävien kesken. Huomasin taas kerran, miten mukavaa minusta on laittaa pieniä kodikkaita perhejuhlia. Itse juhlakalu oli  myös kovasti tyytyväinen ja mielissään saamistaan lahjuksista ja huomionosoituksista. Mukavaa oli myös tavata serkkuja pitkästä aikaa, sekä muuta sukua.

Juhlia varten asettelin jo pieniä joulukoristeitakin esille, meillä onkin jo aika jouluisen näköistä. Toki suurin osa koristeista odottaaa vielä oikeaa joulua. Yläkomerosta kaivelin allergisen perheen varmat nakit, eli tekojoulukukat esille. Aika helppoa, pölyt vaan pyyhkäisee :)2 kommenttia:

 1. Onnea 18 vuotiaalle. Olen usein miettinyt omien poikieni kohdalla sitä, miten nopeasti aika on kulunutkaan ja heistä tullut aikuisia ja perheellisiä.
  Kauniita ja tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kruunu Vuokko:) Aika on tosiaan hujahtanut nopeasti. Hieman on mutkiakin ollut matkassa, mutta toivottavasti löytää paikkansa tässä maailmassa ja osaa elää elämänsä hyvin ja onnellisena:)

   Poista