Kevät etenee


 Maanantaina, 10.5.2021

Lupaavan alun jälkeen tulikin takapakkia pihan kevättöille. Sää kylmeni pakkaslukemiin, ja luntakin sateli parina päivänä. Eipä olisi huvittanut tonkia kukkapenkkejä sitten yhtään, mutta jotakuinkin on piha haravoitu ja istutusalueet perattu. 

Perjantaina töistä tulijaa odotti erittäin mieluisa yllätys kotipihassa. Isäntä oli tilannut jo perinteisen äitienpäivälahjan: lavallinen multaa, pari pussia kalkkia ja lannoitteita. Osa tuosta läjästä menee mökille, sielläkin on pihatöitä tiedossa. 


Äitienpäivänä pääsin valmiille aamukahville. Sänkyyn ei kahvia sentään tarjoiltu. Isäntä sanoi, että pitäisi olla sellainen jalallinen tarjotin sänkykahveille. Tarjottimessa pitäisi vaan kuulema olla niin korkeat jalat, etten sitten ylettyisi kahvia juomaan. Lienee jonkinlainen vihjaus, että keskikehon kohta on pikkuisen päässyt paisumaan. 

Säänennustajat lupailevat tämän sateisen päivän jälkeen ihan kesäisiä ilmoja, joten oikein mukavaa viikkoa! 9 kommenttia:

 1. Oikein sopiva äitienpäivälahja! Toivotaan lisää lämpöä, kyllä siitä puutarhurin veri ryhtyy kiertämään vilkkaammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi, lämpöä on luvassa, puutarhuri pääsee valloilleen :)

   Poista
 2. Juuri näin pitää juhlistaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, hyvät oli lahjukset:) Lauantaina levitetty kalkki sulaa nyt mukavasti, kun koko päivän on täällä sataa tihuuttanut.

   Poista
 3. Erinomainen äitienpäivälahja! Nyt on vielä lämpöäkin luvassa, joten pääset kurkistamaan "pakettisi" sisältöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, kyllä sormet jo syyhyää. Onneksi on luvassa lämpöä ja neljän päivän vapaa😊

   Poista
 4. Paras lahja! Minäkin sain multaa, mutta vähän pienemmässä määrin.

  VastaaPoista